Nu elektrifierar vi Sveriges kommuners arbetsfordon!

2021-06-02

Den första juni 2021 började ett nytt ramavtal för elektriska arbetsfordon att gälla. Inzile är med på avtalet som omfattar elfordon för verksamheter inom park- och grönyteskötsel, fastighetsförvaltning och liknande. 

“Inzile Pro4 är en eldriven lätt lastbil som vi har utvecklat i samråd med kommuner med flera vilket gör den till ett fordon som är helt anpassat till sina arbetsuppgifter. Den är tystgående, stark och finns i flera utföranden”, säger Carsten Jörgensen, produktchef på Inzile

Inzile har en vision om den hållbara staden, den som är fri från utsläpp och buller från fordon. Vårt bidrag till det är att vi hjälper till att snabba på omställningen till eldrivet. Vi vill vara med och göra skillnad och förbättra människors livskvalitet och framförallt ta hand om vår planet. 

“Vi vet att efterfrågan på den här typen av fordon är väldigt stor just nu och därför känns det extra roligt att vi är med på det här ramavtalet som förenklar verksamheternas inköpsprocess avsevärt. Vi är riktigt stolta över att ha utvecklar ett eldrivet arbetsfordon som är så mångsidigt utan kompromisser på förarsäkerhet och komfort. Dessutom tillverkar vi bilarna i Sverige“, fortsätter Carsten Jörgensen. 

Det är Adda Inköpscentral som genomfört upphandlingen som genom omställning till klimatsmarta fordonsflottor ska underlätta arbetet med att klara av de upphandlande myndigheternas hållbarhetsutmaningar.  

Här hittar du mer information och praktiska tips från Adda Inköpscentral som förenklar dina inköp av Inzile: Adda Inköpscentral.
Se vår film om hur kommuner använder vår Pro4 i sin verksamhet idag: Så använder vi Pro4 från Inzile.

Vill ni veta mer om Inziles koncept för Adda Inköpscentral och hur man köper Inzile på avtalet:
Kontakta Carsten Jörgensen; carsten.jorgensen@inzile.com