Inzile nominerade till prestigefyllda European Small and Mid-cap Awards 2021 i kategorin Star of Innovation.

2021-07-19

Priserna delas ut för att uppmärksamma särskilt framgångsrika och innovativa börsnoterade europeiska små och medelstora företag. Europakommissionen har tillsammans med EuropeanIssuers, The Federation of European Securities Exchange (FESE) nominerat spännande företag i flera europeiska länder. 

Inziles VD Daniel Wedberg uttrycker både stolthet och glädje över nomineringen: 

“Det är väldigt roligt att Inzile har nominerats till den här utmärkelsen. Speciellt i tuffast möjliga internationella konkurrens. Vi har en tydlig ambition att driva omställning till eldrift i transportsektorn och den frågan är ju högaktuell även i ett globalt perspektiv. Jag känner mig stolt över Inzile och våra kompetenta och engagerade medarbetare. Nomineringen är ett kvitto på att vi är på rätt väg med vårt arbete för en grönare framtid” 

European Small and Mid-cap Awards 2021 går av stapeln i november i år under Europakommissionens SME-vecka i Portorož, Slovenien. 

Små och medelstora börsnoterade företag är mycket viktiga som motorer i den europeiska ekonomin speciellt nu när den ska revitaliseras efter pandemin.

Därför vill de nominerade aktörerna uppmärksamma spännande europeiska företag i syfte att visa på mångfald och tillväxt. 

Läs mer om nomineringen här:
http://europeansmallandmidcapawards.eu/nominatedcompanies