Inzile på demoturné i Sverige

Inzile visar nu upp sina två eldrivna arbetsfordon Pro4 Work och Pro4 Van under en demoturné. Är du nyfiken på att ta Inzile Pro4 på en demotur? Välj din stad och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en tidsbokning.

Evenemang Stad
Provkör Pro4 Sundbyberg
Provkör Pro4 Solna
Provkör Pro4 Botkyrka
Provkör Pro4 Uppsala
Provkör Pro4 Malmö

Befinner du dig inte i någon av städerna?

Fyll i formuläret på vår bokningssida så kontaktar vi dig för en provkörning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Jag vill provköra

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och bestämmer en tid som passar dig.


Vänligen välj vilken stad du vill besöka

Varför Inzile?

Inziles eldrivna lätta lastbilar är skapade i Sverige och framtagna för att främja den fossilfria smarta staden för framtiden, anpassade efter alla årets årstider. Eldrivna arbetsfordon är något som väntas växa kraftigt inom fordonsindustrin och det är vi glada för. Våra kunder väljer Inzile främst för att de vill ha smarta och effektiva arbetsfordon som eliminerar utsläppen och som inte ska bekosta miljön. Våra främsta kunder är transportföretag, parkförvaltningar, kommuner och fastighetsbolag. Inte nog med att vårt arbetsfordon Pro4 är tänkt för framtiden och uppfyller alla miljökrav så uppfyller vi förväntningarna när det kommer till säkerhet, kvalitet och komfort.

Inziles ellastbilar kommer i två olika modeller, Pro4 Work och Pro4 Van. Med skillnaden att Pro4 är en skåpmodell medan Pro4 Work är en flakmodell. Båda modellerna klarar sex timmars körning i stadsmiljö och går i 50 kilometer i timmen. Tack vare den mindre storleken är det smidigt för vårt elarbetsfordon att ta sig fram i parker, bostads- och industriområden men också i bostadsområden och tätorter – vilket gör det perfekt för last mile delivery-konceptet. Du kan läsa mer om specifikationerna för respektive fordonsmodell här.

Vill du konfigurera din egen Pro4? Välj modell och gå vidare till vår konfigurator och lägg till de tillbehör som passar era behov.