Picsmarts affärsidé är att återlansera den lokala lanthandeln. För detta har Picsmart tagit fram en teknisk plattform som förenklar processen för både kunderna och de lokala handlarna. En hörnsten i företagets affärsidé är att leveranserna sker fossilfritt och att fordonen som används för detta är eldrivna.

Inziles eldrivna lastbil Pro4 lämpar sig mycket väl för Picsmarts verksamhet och stärker konceptet med sitt unika utseende. Picsmart har därför tecknat ett ramavtal med Inzile som avser leverans av 10-28 fordon och omfattar helåret 2020.

– Det känns viktigt att tillsammans med Inziles elfordon få möjligheten att vara det företag som tar lead i miljöfrågan kopplat till framförallt lastmile inom daglig matvaruhandel. Inziles fordon passar vårt syfte perfekt och vi är därför väldigt glada för detta avtal, säger Christopher Heybroek, VD på Picsmart.

– Vi tror mycket på de bärande idéerna i Picsmarts verksamhet och vi vill gärna att våra fordon associeras med nya smarta affärsmodeller som bidrar till en bättre miljö i våra städer, menar Klas Åhgren, sälj- och marknadschef på Inzile

Inzile har tecknat ett ramavtal med Picsmart

Inzile har tecknat ett ramavtal med Picsmart

Inzile har tecknat ett ramavtal med Picsmart om leverans av eldrivna fordon av modellen Pro4 under 2020. Pro4 ska användas till distribution av dagligvaror hem till kunder. För Inzile innebär detta ett första steg in i ett nytt marknadssegment.

LÄS MER

Nu kan du skräddarsy din bil hos Inzile

Nu kan du skräddarsy din bil hos Inzile

Svenska Inzile erbjuder dig nu möjligheten att skräddarsy din egen el-lastbil online och därmed anpassa den till just dina behov. När du byggt din bil kan du enkelt välja mellan att få en offert eller att spara din konfiguration. 

LÄS MER