Bolagsstyrning


Styrelse
Leif Lindqvist
Leif Lindqvist
Ledamot

Leif har en managementutbildning från London School of Economics och erfarenhet att leda internationellt som general manager IBM Sverige och vice president IBM Northern Europe samt vice president IBM EMEA, Frankrike. Därefter var Leif VD för Connecta AB. Leif är styrelseledamot för Vilja Solutions AB.
Ledamot sedan: 2021
Aktieägande i Bolaget: 11 100 st
Oberoende från ägare och Bolag
Enrique Bañuelos
Enrique Bañuelos
Styrelseordförande

Enrique har juristexamen från Universitetet i Valencia och har erfarenhet av att äga och driva såväl noterade som onoterade bolag inom fastigheter och elmobilitet. Han är medgrundare till ABB FIA Formula E Championship och var dess första ordförande. Enrique äger Bendinat Group som driver ett antal utvecklingsprojekt inom mobilitetssektorn, t ex eFashion Championship.
Ledamot sedan: 2022
Aktieägande i Bolaget: 31 364 012 st
Beroende från ägare och Bolag
Gloria Bañuelosoch
Gloria Bañuelos
Ledamot

Gloria har examen inom Business and Political Economy från Stern School of Business, New York University. Hon har en ledande befattning inom Bendinat Groups family office där hon ansvarar för olika projekt inom fastigheter, finans och emobilitet. Gloria har under de senaste två åren varit aktiv i utvecklingen av eFashion Championship.
Ledamot sedan: 2022
Aktieägande i Bolaget: 0 st
Beroende från ägare och Bolag
Juan Carlos Del Rio
Juan Carlos Del Rio
Ledamot

Juan Carlos har ekonomiexamen från Pace University, New York. Han har också en BSc i aerospace engineering och en MSc inom financial engineering från NYU Tandon School of Engineering. Juan Carlos har varit styrelseledamot för såväl privata som offentliga institutioner, t ex spanska handelskammaren i USA. Juan Carlos är partner i Bendinat Group. Juan Carlos har varit VD för fastighetsbolaget Astroc Group i USA och har därutöver erfarenhet inom bank, fastigheter och råvaror.
Ledamot sedan: 2022
Aktieägande i Bolaget: 0 st
Beroende från ägare och Bolag

Ledning
Måns Sjöstedt
Måns Sjöstedt
CEO
Måns har erfarenhet av såväl utländska multinationella bolag som svenska bolag noterade på Stockholmsbörsen. Måns har varit VD för Carl Lamm och Ricoh Sverige, Ricoh Capital och NRG Sweden i sammanlagt över 10 år. Styrelseordförande i Co-Ideation AB samt tidigare Styrelseledamot i Ricoh Sverige AB och Ricoh Capital AB. Utbildning inom bygg och anläggning samt Carl Lamm Akademin och Ricoh Academy.
Läs mer om Måns på LinkedIn.
Ledningen sedan: 2021
Aktieägande i Bolaget: 404 910 st
Peter Wergens
Peter Wergens
Chief Financial Officer

Peter har 20 års erfarenhet av CFO-befattningar i såväl noterade som onoterade bolag i Sverige och internationellt. Han har arbetat i både traditionella industriföretag och snabbväxande riskkapitalfinansierade techbolag i ett antal olika branscher.
Civilekonom, Handelshögskolan i Stockholm
Läs mer om Peter på LinkedIn.
Ledningen sedan: 2018
Aktieägande i Bolaget: 2 630 st
”Klas
Klas Åhgren
Business Development Manager Hotel & Resorts
Klas har lång erfarenhet inom bolaget, senast som Chief Commercial Officer. Innan dess erfarenhet från ledande befattningar och även som som entreprenör, närmast genom det egna bolaget Best Office Sverige AB som 2012 såldes till Dustin AB.
Marknadsekonom, Pålmans Handelsinstitut
Läs mer om Klas på LinkedIn.
Ledningen sedan: 2018
Aktieägande i Bolaget: 999 719 st (privat och via bolag)
Carsten Jörgensen
Carsten Jörgensen
Manager Product & Sales

Carsten har lång erfarenhet inom bolaget, senast som Product Manager innan dess 25 års erfarenhet inom IT branschen på Xerox och Ricoh inom Sales & Marketing i olika chefsbefattningar.
Gymnasieexamen inom ekonomi, Xerox Leadership and Management
Läs mer om Carsten på LinkedIn.
Ledningen sedan: 2021
Aktieägande i Bolaget: 80 000 st
Hans Berntsson
Hans Berntsson
Chief Technology Officer

Hans har bred erfarenhet av utveckling inom fordonsbranchen i internationell miljö, senast som utvecklingschef för Kärchers arbetsfordon. Hans har tidigare arbetat som utvecklingschef för professionella arbetsmaskiner på Stiga under varumärket Belos.
Maskiningenjör, Högskolan Jönköping
Läs mer om Hans på LinkedIn.
Ledningen sedan: 2020
Aktieägande i Bolaget: 3 000 st
Dan Augustini
Dan Augustini
Project Manager & Business Controlling

Dan har bred erfarenhet inom tillverkande industri där han har arbetat inom produktutveckling som projektledare och haft tjänster som försäljningschef och VD.
Civilingenjör maskinteknik, Tekniska Högskolan i Lund
Läs mer om Dan på LinkedIn.
Ledningen sedan: 2019
Aktieägande i Bolaget: 1 350 st
Adéle Lantz
Adéle Lantz
People Manager

Adele har de senaste 12 åren arbetat brett med HR främst inom tillverkande industri i såväl svenskägda börsnoterade företag som i internationella verksamheter med utländska ägare, såsom AkzoNobel, Gunnebo Industries AB och Elfa International AB.
Filosofie magister i Human Resources Management, Linköpings Universitet
Läs mer om Adéle på LinkedIn.
Ledningen sedan: 2020
Aktieägande i Bolaget: 0 st

Revisor

Inzile anlitar MOORE Allegretto AB för revision. Huvudansvarig revisor är Lars Erik Engberg.


Bolagsordning

Här kan du ladda ner Inziles bolagsordning.
2021-12-17: Bolagsordning Inzile AB (publ)