Varmt välkommen att träffa oss på Fastighetsmässan Syd den 26 – 27 Februari 2020.

Fastighetsmässan är en mötesplats med det senaste inom drift, underhåll och förvaltning, du hittar oss på avdelningen Park och Utemiljö.

Förutom att vi finns på plats för att svara på dina frågor så visas också en av våra modeller Pro4 Work upp i vår monter C04. Pro4 är en utvecklad liten lätt lastbil med den stora lastbilens egenskaper. Tack vare sitt lilla format tar den sig enkelt fram för arbete och distribution i städer, tätorter, parker och bostadsområden. Ett fordon som inte bara uppfyller alla miljökrav men som också kan leverera den komfort, säkerhet och kvalitet som du förväntar dig av Made in Sweden. Besök oss så berättar vi mer och det går givetvis också bra att beställa Pro4 på plats.

Plats: Fastighetsmässan i Malmö

Monter: C04

Öppettider:

26 Februari 09:00 – 17:00

27 Februari 09:00 – 16:00

För mer information kring mässan klicka här.

Välkommen!

Inzile har tecknat ett ramavtal med Picsmart

Inzile har tecknat ett ramavtal med Picsmart

Inzile har tecknat ett ramavtal med Picsmart om leverans av eldrivna fordon av modellen Pro4 under 2020. Pro4 ska användas till distribution av dagligvaror hem till kunder. För Inzile innebär detta ett första steg in i ett nytt marknadssegment.

LÄS MER

Fastighetsmässan i Malmö

Fastighetsmässan i Malmö

Fastighetsmässan är en mötesplats med det senaste inom drift, underhåll och förvaltning. Här kan du uppleva modellen Pro4 Work, du hittar oss på avdelningen Park och Utemiljö i monter C04.

LÄS MER

Nu kan du skräddarsy din bil hos Inzile

Nu kan du skräddarsy din bil hos Inzile

Svenska Inzile erbjuder dig nu möjligheten att skräddarsy din egen el-lastbil online och därmed anpassa den till just dina behov. När du byggt din bil kan du enkelt välja mellan att få en offert eller att spara din konfiguration. 

LÄS MER