Svenska Inzile ger kunderna möjlighet att skräddarsy lastbilarna online och på så vis anpassa dem till sina specifika behov. När kunderna byggt sina bilar på Inziles hemsida kan de enkelt välja mellan att erhålla offert eller att spara sin konfiguration. 

– Vi tar nu ett stort steg framåt när vi lanserar vår nya salesforce-baserade säljplattform på hemsidan. Det här är ett effektivt verktyg för våra befintliga och kommande kunder som i lugn och ro kan simulera olika utrustningsalternativ, säger Klas Åhgren, sälj- och marknadschef på Inzile.

Inziles helt nyutvecklade ellastbil finns i två modeller, dels skåpmodellen Pro4 Van och dels flakmodellen Pro4 Work. Båda modellerna tillverkas i småländska Västervik. Fordonen är utsläppsfria och erbjuder styrka, räckvidd och flexibla modulära alternativ för olika tillämpningar. Stor vikt har lagts vid ergonomi, komfort och säkerhet. Bilarna har ett starkt chassi och utmanar de traditionella föreställningarna om ett mindre elfordon. 

– Inzile tar ansvar för hela produktlivscykeln vilket krävs en tid då miljö och hållbarhet blir allt viktigare frågeställningar. Vår nya säljplattform bidrar ytterligare till att göra Inzile till ett företag i framkant och underlättar vår internationella expansion, säger Ragnar Åhgren, VD för Inzile.

Inzile PRO4 är en eldriven lätt lastbil som har utvecklats i syfte att skapa förutsättningar för smarta och fossilfria städer. Elektriska arbetsfordon (EUV) är en nischmarknad inom fordonsindustrin som väntas växa snabbt de kommande åren. Bland kundgrupperna märks fastighetsbolag, transportföretag och e-handlare som vill eliminera utsläppen i städerna, samt kommuner och parkförvaltningar. 

För ytterligare information:

Ragnar Åhgren, VD, ragnar.ahgren@inzile.com, 073 356 89 89