Inzile fortsätter sin expansion i Norden genom att teckna återförsäljaravtal med danska Jaka Service Aps, som är ett försäljnings- och serviceföretag med sju års erfarenhet av försäljning och optimering av elfordon i hela Danmark. Jaka Service kommer nu addera Inziles eldrivna lätta lastbil Pro4 till sin produktportfölj.

– Det är en del av vår strategi att expandera i Norden och Jaka Service, med sin långa erfarenhet av och drivkraft för att elektrifiera den danska marknaden för arbetsfordon, passar oss väldigt bra, säger Carsten Jörgensen, Sales Manager på Inzile. Därutöver har Jaka Service redan ett stort nätverk av kunder som Pro4 är perfekt för, fortsätter Carsten Jörgensen.

– Inzile har en mycket intressant produkt som passar både vår produktportfölj och vår fortsatta strategi att förse den danska marknaden med elektriska arbetsfordon, säger Kasper de Witt, VD på Jaka Service. Vi är glada över att Inzile väljer oss som återförsäljare och vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, tillägger Kasper de Witt.

För ytterligare information:

Carsten Jörgensen, Sales Manager Inzile, carsten.jorgensen@inzile.com, +46 73 370 37 13
Peter Wergens, CFO Inzile, peter.wergens@inzile.com, +46 73 325 75 04