Fyll i dina uppgifter nedan om du är intresserad av vårt kommande IPO-erbjudande.
Så fort allt är officiellt kommer du att personligen bli kontaktad av oss.
Att vi får spara/radera dina lämnade uppgifter i vår databas fram tills att du får ditt IPO-erbjudande. Vi kommer därefter radera alla inlämnade uppgifter, allt i enlighet med GDPR-lagstiftningen. Vill du ångra ditt intresse och radera din information kan du använda samma formulär och skriva ”RADERA” före ditt namn, mailadress och telefonnummer.
Läs mer om vår integritetspolicy under länken nedan.

Lorem lipsum doler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rem laudantium, veritatis incidunt iste.

Inzile levererar Brings första ellastbil

Inzile levererar Brings första ellastbil

Denna vecka levererar Inzile den första utsläppsfria lastbilen till Bring. Den ska rulla på Stockholms gator.Bilen är det första konkreta resultatet av samarbetet mellan den svenska tillverkaren av klimatneutrala lastbilar Inzile och
Bring. Posten Norge, som Bring är en del av, äger fyra procent av Inzile. Bring har hittills beställt fem lastbilar av Inzile.

LÄS MER

Inzile levererar unik ellastbil till Tier Mobility

Inzile levererar unik ellastbil till Tier Mobility

Denna vecka levererar Inzile den första utsläppsfria lastbilen till elscooterföretaget Tier Mobility. Inzile och Tier har tillsammans utvecklat en specialdesignad lösning för att hantera Tiers elscootrar som står utplacerade runt om i ett flertal städer. Ellastbilen klarar att lasta cirka 100 utbytbara batterier, flytta scootrar som är felplacerade samt att hämta hem scootrar som behöver repareras.

LÄS MER